Foto:Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com

Nekadašnji izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić oglasio se nakon pobjede tog kluba nad Fejnordom i izjavio da je kriv zbog ovog velikog uspjeha šampiona Hrvatske. 

Vlasti Hrvatske podigle su nekoliko optužnica protiv Zdravka Mamića, te se on već određeno vrijeme ne nalazi u toj državi, a kao neko ko se pitao za sve u Dinamu u ovom vijeku oglasio se nakon još jedne pobjede tima iz Zagreba u Ligi Evrope. Njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

Kriv sam što sam sa saradnicima stvorio mašinu zvanu GNK Dinamo koja je večeras samljela evropskog velikana Fejenord u gostima!

Kriv sam što sam postavio temelje ekipe koja jedina u Ligi Evrope ove sezone nije primila gol!

Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uslova u kojima se bruse novi svjetski fudbalski dijamanti!

Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom!

Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!

Kriv sam što nakon ljetnjih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja, ove jeseni igramo najubjedljivije evropske utakmice u novijoj istoriji!

Kriv sam što vučemo hrvatski fudbal i koeficijent kao lokomotiva voz!

Oprostite i uživajte večeras uz poštovanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim igračima, treneru i stručnom štabu, oni su to zaslužili! Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo – našim zlatnim tetama čistačicama, kuvarima, kuvaricama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u školi, redarima, djelatnicima, upravi, stručnom tabu i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh”.

Dinamo nakon pet utakmica ima tri pobjede i dva remija, a jedina je ekipa u evropskim takmičenjima koja nije primila nijedan gol.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime