Mančester siti izdao zvanično saopštenje u vezi optužbi o kršenju finansijskih pravila

Mančester siti je putem svoje veb prezentacije izdao zvaničan stav te saopštenje kluba u vezi optužbi da su prekršili finansijske regulacije.

Premijer liga Engleske je zvanično optužila Mančester siti, koji je prema njima u periodu od 2009. do 2018. godine prekršio čak 100 pravila koja se tiču finansijskih regulacija.

Ovo je šokiralo fudbalski svijet, a ukoliko se optužbe dokažu kao istinite Mančester siti bi mogao pretrpiti veliku štetu i to ne u vidu novčane kazne, već toga što bi mogli biti izbačeni iz lige.

Mancester siti
Foto: Printscreen

U vezi svega se sada oglasio i sam optuženik, odnosno Mančester siti koji je putem svoje veb prezentacije saopštio zvaničan stav u vezi kompletne situacije.

“Klub je iznenađen zbog podizanja optužbe u vezi navodnog kršenja Pravilnika Premijer lige, i to pogotovo zbog toga što je toliko detaljnih materijala i dokaza podneseno EFL-u”započeli su iz Mančester sitija pa nastavili:

“Sam klub spremno dočekuje revizuje ove stvari od strane nezavisne komisije, koja će nepristrasno razmotriti ogromnu količinu nepobitnih dokaza koji postoje u korist kluba. Zbog toga se radujemo tome da će se ova stvar u budućnosti završiti za sva vremena”.

Postavi odgovor