Printscreen

Igrač Borca Marko Jovanović je nakon sedam mjeseci pauze zbog povrede zaigrao u porazu njegovog tima od Kluža sa 3:1 i kazao je da su dostojno predstavili klub i državu. 

On je rekao da je Kluž na individualni kvalitet došao do pobjede, ali i da je u revanšu sve moguće. 

Vratio sam se i zdrav sam poslije dugo vremena. Utakmica teška protiv velike ekipe i velikog protivnika, koji je pobjeđivao Romu, Seltik, znamo njihovu snagu. Možda smo malo bojažljivije ušli u meč, ali je to s neke strane normalno. Poslije deset godina Borac je igrao ovakvu utakmicu, kako je vrijeme odmicalo bili smo sve bolji i bolji. Mislim da smo dostojno predstavili u fudbal u zemlji i klub, odigrali jednu solidnu utakmicu. Misim da je njihov individualni kvalitet došao do izražaja, tako da nema šta, mislim da možemo biti zadovojlni i da se što bolje pripremimo za sljedeću utakmicu, jer je sve moguće” – izjavio je Jovanović i dodao:

Oni su ozbiljan klub, organizacija, svake godine igraju grupe Lige šampiona i Lige Evrope, a mi do prošle sezone, nakon devet godina nismo igrali Evropu. Mi smo klub koji raste i da bi došli na ovaj nivo mi svake godine moramo da igramo ovakve utakmice. Sve je moguće, naravno da su favoriti, najbitnije je da se odmorimo, spremimo i da greške svedemo na minimum“.

Na kraju se poput trenera Marka Maksimovića zahvalio navijačima koji su došli u Rumuniju. 

Navijači su došli u velikom broju, prevalili toliko kilometara da bi nas bodrili i to nam je baš značilo i to znači da moramo da podižemo svoje igre i rezultate, da bi ovo trebala postati normala” – istakao je Jovanović. 

Druga utakmica između ova dva tima na programu je 13. jula u Banjaluci. 

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime