Meridian je sinonim za filantropiju bez granica

Meridian se i dalje ističe svojim društveno odgovornim poslovanjem, kako u BiH, tako i izvan granica zemlje. Kroz različite projekte i inicijative, ova kompanija nastoji da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a zajednički imenilac svih ovih aktivnosti je humanost.

Važno je istaknuti da je Meridian uvijek spreman da pruži podršku i pomoć u različitim područjima. To uključuje humanitarne akcije, sport, prava žena i još mnogo toga…

Oči svjetske javnosti već početkom godine bile su uprte u Tursku i Siriju i to zbog razornih zemljotresa i slika stradanja. Za Meridian to je značilo samo jedno – priključiti se misiji za pomoć žrtvama koju je pokrenulo najpoznatije bh. humanitarno udruženje Pomozi.ba.

– Velike krize su i prilika za veliku solidarnost. Prirodne katastrofe mogu da nas ujedine i pokažu ono najbolje u svima nama. Željeli smo ovim konkretnim gestom motivisati i druge da, u skladu s njihovim mogućnostima, doprinesu obezbjeđivanju neophodne pomoći – podsjećaju u Meridianu.

Međutim, humanost ne završava samo na tome – povodom Dana žena regionalni lider u priređivanju igara na sreću sigurne kuće u Sarajevu i Banjaluci iznenadio je vrijednim donacijama, doprinoseći da se za žene i djecu, žrtve porodičnog nasilja, u ovim utočištima poboljšaju uslovi boravka.

Sport i humanost

Meridian je u proteklom periodu pokrenuo još jednu sjajnu akciju s humanitarnim predznakom.

Naime, utakmice KK Bosna Meridianbet sada pratimo smo s posebnom pažnjom jer obećanje glasi – za svaku postignutu trojku u Fond “Sportisti za život” uplaćuje se 100 KM. “Studenti” zaista ostavljaju srce na terenu, a u fond za liječenje građana, zahvaljujući Meridianu, idu nove donacije.

Uz sve to, ova kompanija i dalje je predana razvoju sporta i sportskih klubova. To je krunisano s dva nova sponzorstva. Timovi koje od ove godine zvanično podržava Meridian su ŽKK “Mladi Krajišnik” iz Banjaluke i Klub malog fudbala iz Teslića.

– Naša kompanija oduvijek je posvećena podršci sportu, a ta tradicija se njeguje i danas. Jedan važan cilj je da inspirišemo mlade da se bave sportom i razvijaju zdrave navike. Zato je naša sportska porodica iz godine u godinu sve veća, kako na globalnom, tako i na lokalnom nivou – ističu u Meridianu.

Ulaganja u zajednicu u kojoj posluje, bilo da je riječ o sportskim klubovima ili humanitarnim organizacijama, dio je Meridianove dugoročne poslovne strategije i primjer kako kompanije istovremeno mogu da budu uspješne i društveno odgovorne.

Meridian donacije 02
Meridian donacije 03 3

6 Komentara

  Svaka cast,sve pohvale i samo ovako nastavite.

  Odgovori

  Bravo,jedini koji uvijek pokazujete humanost.

  Odgovori

  Svaka cast na humanosti i njima je svaka pomoc dobrodosla!

  Odgovori

  Uvijek ste tu kad treba, i to je najbitnije! Svaka cast za svaku humanitarnu akciju sto radite i pomazete!

  Odgovori

  Svaka cast kompaniji meridian

  Odgovori

  Sve pohvale, samo tako nastavite

  Odgovori

Postavi odgovor