U petak 11. juna počinje 16. po redu Evropsko prvenstvo u fudbalu. Meridian se uvijek trudi da bude ispred svih, pa tako i ovaj put. Nudimo najveći broj specijala vezanih za Euro, kao i kombinaciju različitih igara na isti tiket.

Misliš da znaš koje ekipe će proći iz grupe dalje? Samo Meridian dozvoljava da iz svake grupe izabereš po jednu reprezentaciju za koju misliš da će proći dalje ili ispasti. 

Na primjer, smatraš da Vels, Sjeverna Makedonija i Slovačka neće proći svoje grupe, a da će to učiniti Danska, Hrvatska i Portugal? Ili neke druge reprezentacije po želji? Sastavi tiket u Meridianu, potvrdi svoje znanje i ostvari dobitak.

Takođe, na isti tiket je moguće staviti i prognozu pozicija u grupama. Vjeruješ da znaš ko će biti prvi u grupi A i B? Ili u svih šest grupa? Odaberi broj prvoplasiranih reprezentacija po želji, stavi ih na isti tiket i uživaj u praćenju Evropskog prvenstva.

Meridian, Meridian nudi ubjedljivo najveći broj specijala za Euro: Kombinuj razne igre i sastavi najbolji mogući tiket

Ukoliko smatrate da znate ko će biti prvi, a ko drugi u više različitih grupa, stavite ih sve na isti tiket i zaradite veliki dobitak. Ako vjerujete prognozama koje kažu da će u pobjednici grupa biti Italija, Belgija, Holandija i Engleska, a drugoplasirane ekipe u istim grupama Turska, Danska, Ukrajina i Hrvatska, stavite sve na isti listić i dobićete kvotu 61,78.

Naravno, vaš je izbor za koje reprezentacije i u kojim grupama mislite da će biti na prva dva mjesta. Takođe, ako ste 100% sigurni da znate koje dvije selekcije će biti na prva dva mjesta, a ne možete se odlučiti ko će tačno biti prvi, a ko drugi, nemojte brinuti. Meridian nudi opciju “both” pomoću koje je nebitno ko zauzima prvo, a ko drugo mjesto.

Na drugoj slici (desno) možete vidjeti tiket koji bi bio dobitan ukoliko na prva dva mjesta u grupama A, B i E se nađu Italija/Turska, Belgija/Danska i Španija/Švedska, nebitno da li bi sve navedene reprezentacije završile na prvom ili drugom mjestu. Bitno je samo da obje budu na jednoj od prve dvije pozicije.

Meridian, Meridian nudi ubjedljivo najveći broj specijala za Euro: Kombinuj razne igre i sastavi najbolji mogući tiket

Za one kladioničare koji nisu fanovi prognoziranje ko ide dalje iz koje grupe i sa koje pozicije, dajemo mnoge druge opcije za klađenje i kombinovanje, a jedna od njih je broj osvojenih bodova ili broj postignutih pogodaka unutar grupne faze. Moguće je kombinovati maksimalno tri različite reprezentacije iz različitih grupa.

Na slici ispod (lijevo) možete vidjeti tiket koji bi bio dobitan ukoliko Italija i Francuska osvoje sedam ili više bodova u grupi, a Sjeverna Makedonija takmičenje završi sa manje od dva boda. Naravno, vaš je izbor koje reprezentacije iz različitih grupa ćete staviti na listić.

Na slici ispod (desno) možete vidjeti tiket koji bi bio dobitan ukoliko Francuska, Belgija i Holandija postignu sedam ili više golova na Evropskom prvenstvu. Kao i u slučaju broja bodova, moguće se kladiti na istom tiketu na bilo koje maksimalno tri reprezentacije iz različitih grupa.

Meridian, Meridian nudi ubjedljivo najveći broj specijala za Euro: Kombinuj razne igre i sastavi najbolji mogući tiket

U ponudi Meridiana možete pronaći preko 500 različitih specijala za Evropsko prvenstvo, a u tekstu ćemo pomenuti još neke interesantne.

Mislite da znate koji igrač će biti efikasan na Euru, a koji toliko često neće tresti protivničke mreže? U našoj ponudi pronađite veliki izbor duela fudbalera i izaberite one za koje smatrate da će postići više pogodaka od suparnika. Na slici ispod (lijevo) možete vidjeti tiket koji bi bio dobitan ako Kristijano Ronaldo postigne više golova od Time Vernera, Romelu Lukaku od Ćira Imobilea, Hari Kejn od Kilijana Mbapea, a Robert Levandovski od Žoao Feliksa.

Takođe, samo u Meridianu kombinuj na isti tiket duele žutih ili crvenih kartona. Ako se ne snalazite najbolje u prognozi strijelaca, ali zato mislite da možete pogoditi koje reprezentacije će biti “oštrije” od onih drugih, ostvarite profit. Na slici ispod (desno) možete vidjeti tiket koji bi bio dobitak ako Holandija na prvenstvu bude imala više žutih kartona od Španije, Portugal od Njemačke, a Belgija od Hrvatske.

U našoj ponudi pogledajte sve ponuđene duele i tipujte na one gdje smatrate da znate koja reprezentacija će igrati grublji fudbal od one druge.

Meridian, Meridian nudi ubjedljivo najveći broj specijala za Euro: Kombinuj razne igre i sastavi najbolji mogući tiket

Pored standardnih ponuda u kojima se možete kladiti na pobjednika Eura, najboljeg golmana ili igrača prvenstva, Meridian nudi opciju da kombinujete šampiona Evropskog prvenstva i najboljeg strijelca turnira na isti tiket. Trijumf Engleske i najviše golova Kejna se plaća po kvoti 16, a kombinacija Francuske i Mbapea čak 20. Naravno, najbolji golgeter ne mora da dolazi iz reprezentacije koja će osvojiti, pa tako na primjer, osvajanje Eura od strane Italije, uz najboljeg strijelca Kristijana Ronalda donosi kvotu 150.

U našoj ponudi možete pronaći i opciju klađenje na finalni par. Ukoliko izaberete da će posljednju utakmicu na turniru odigrati Belgija i Francuska, kvota je 17. Finale između Engleske i Italije se nudi po kvoti 25, a Španije i Njemačke čak 35.

Favorit da sudi finalnu utakmicu je Feliks Brih i ukoliko se odaberete za tu opciju, kvota je 5,50. Odmah iza njega je Holanđanin Bjorn Kujpers sa kvotom 6. U Meridianovoj ponudi možete pronaći još brojne druge opcije za klađenje, a ono što je sigurno, to je da samo u našoj kladionici možete kombinovati više različitih igara na isti tiket.

Takođe, ukoliko se registrujete na MeridianBet preko slajd banera na MeridianSport portalu, potpuno besplatno ćete dobiti 30 KM bonusa za klađenje i 300 spinova. Idealna prilika da okušate vašu sreću i iskoristite bonus upravo za tipovanje raznih događaja sa Evropskog prvenstva.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime