Printscreen
, MERIDIAN podržava Čedu “TDI” Pantića i “Hektor Team”
Printscreen

Meridianbet je odlučio da svojim sponzorstvom ostvari još jednu vrhunsku saradnju, pa je specijalno izdanje brendiranih majica “MeridianBet X TDI” obradovalo sve članove “Hektor Team” kluba borilačkih vještina.

Podrška Meridiana za našeg šampiona Čedu “TDI” Pantića dovela je do razvoja njegovog brenda, kao i cijele “Hektor Team” organizacije.

“Velika mi je čast što sam dio tog brenda kojim smo obradovali sve članove našeg kluba borilačkih vještina. Pored mene su tu još Aleksandar “Joker” Ilić i Vaso Brakočević, a velika mi je čast što smo nas trojica predstavnici brenda Meridian kladionica. Želim da poručim svima da sam spreman i da jedva čekam borbe. Samo mi borci znamo kako se osjećamo i želim da poručim svima kako ću opravdati očekivanja!” – rekao je Čedo Pantić.

Predrag Stanković kao prvi čovjek “Hektor Team” kluba borilačkih vještina uputio je samo riječi hvale uz nadu da će ovu vrstu podrške vratiti na adekvatan način.

“Koristim ovu priliku da se zahvalim kompaniji Meridian koja je prepoznala talenat kakav je Čedo Pantić. Mi ćemo kao kompletan tim gledati da se odužimo, a isto tako da Čedo “TDI” Pantić pokaže da je najbolji u regionu uz što više kvalitetnih mečeva. Veliko hvala i na brendiranim majicama koje ćemo podijeliti članovima našeg kluba i simpatizerima. Postanite dio TDI armije.” – poručio je Stanković.

4 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime