Foto: Meridianbet

Košarkaški klub FMP i betting kompanija Meridian potpisali su saradnju u kojoj je dogovoreno da će se klub iz Železnika do kraja sezone zvati FMP Meridian.

Ugovor su potpisali sportski direktor FMP-a Aleksandar Zarić i direktor marketinga Meridiana Damjan Stamenković.

“KK FMP se zaista trudi da stručnom štabu i igračima obezbijedi najbolje moguće uslove za rad, kako bi oni mogli da postižu vrhunske sportske rezultate. Kao što ste imali priliku da vidite, rezultati ne izostaju, a to je plod vrujednog rada svih struktura kluba i timskog rada jer u FMP-u svi funkcionišemo kao tim” – izjavio je Zarić i dodao:

Stoga, veoma mi je drago što smo uspostavili saradnju sa kompanijom Meridian, koja je jedan od lidera na ovim prostorima u svojoj industriji. Pokušavamo da naš klub podignemo na viši nivo i nema sumnje da je ovo još jedan korak u tom pravcu. Vjerujem da će FMP Meridian, kako se od danas zove klub, nastaviti da ređa uspjehe u ovoj sezoni“.

S druge strane Stamenković je istakao da su veoma srećni zbog novog partnerstva. 

Meridian se odavno pokazao kao društveno odgovorna kompanija, kako u sportskoj industriji, tako i u brojnim drugim sferama života. Ovog puta želimo da pružimo podršku sportskom kolektivu, koji je nebrojano puta pokazao da se trud i rad isplate, kao i kolektivu koji je pravi ‘rasadnik’ talentovnih igrača, koji predstavljaju budućnost naše košarke” – kazao je Stamenković i dodaje:

Veoma smo srećni zbog novog partnerstva, daćemo sve od sebe da FMP-u pomognemo da dođe do zacrtanih ciljeva, a zašto ne – i do visina do kojih možda niko nije ni sanjao“.

FMP Meridian trenutno zauzima četvrto mjesto na tabeli ABA lige sa šest pobjeda i dva poraza. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime