mesi
Foto: REUTERS/Benoit Tessier

Argentinac Lionel Mesi pričao je za katalonski list “Sport” u kome je detaljno govorio o svojim posljednjim momentima u Barseloni i o tome kako su ga povrijedile riječi predsjednika Đoana Laporta.

“Uvijek sam govorio da želim i spreman sam da pomognem klubu. Volio bih da u nekom trenutku postanem tehnički sekretar. Samo ne znam da li će to biti u Barseloni ili negdje drugdje”započeo je Mesi pa dodao:

“Istina je da sam dao sve da ostanem i da me nikada nisu pitali da igram besplatno. Pitali su me da smanjim platu za 50 odsto i pristao sam bez problema. Mi smo bili u poziciji da pomognemo klubu. Niko me nije pitao da igram besplatno, tako da su riječi predsjednika neutemeljene. To me boli jer smatram da nije trebalo to da kaže. Time tjera ljude da misle ili sumnjaju, a mislim da to ne zaslužujem”.

Lionel Mesi je potpisao dvogodišnji ugovor sa Parižanima, sa opcijom na još jednu sezonu. Ostaje da se vidi kada će završiti karijeru, pošto se i iz njegovih riječi vidi da se neće vratiti na “Nou Kamp” u sadašnjoj ulozi.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime