Foto: Printscreen

Siniša Mihajlović i uprava Bolonje su u sukobu zbog lošeg prelaznog roka, a srpski trener nije zadovoljan poslovanjem i učinjenim na transfer pijaci.

Situacija nije toliko zbog poraza od 5:1 protiv Rome, kada je Mihajlović rekao da igrači treba da ćute i da se stide, nego generalno, nakon svega što se dešavalo u prelaznom roku. Naime, Amerikanci su zaledili novčana sredstva, pa je Bolonja umesto gromoglasnih pojačanja ušla slabija u ovu sezonu.

Klub želi deseto mjesto na tabeli i minimalno 52 boda, kako je rekao predsjednik Đuzepe Saputo, ali je Mihajlović u subotu rekao da je to nerealno.

On je sada primoran da kombinuje u odbrani zbog nedostatka štopera, a te izmjene pozicija igračima nisu prirodne, već su prinudna rješenja.

U ovom trenutku Bolonja je 12. na tabeli, imaju četiri pobjede i sedam poraza, primili su dva gola po meču, na plus šest su od zone ispadanja, a nije ni trećina prvenstva prošla. U ovom kolu igraju protiv Specije, ako dožive novi neuspjeh, svi alarmi će biti upaljeni.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime