Privatna arhiva

Sloga u okviru 17. kola Prve lige Republike Srpske gostuje ekipi Zvijezde 09. Pred taj susret, trener Dobojlija Milan Draganović istakao je da će njegov tim tražiti “osvetu” za poraz iz prvog dijela sezone.

Sloga je na otvaranju proljećnog dijela sezone na svom terenu savladala Sutjeske minimalnim rezultatom 1:0.

“Što se tiče prvog kola i utakmice sa Sutjeskom, moram reći da je bilo veoma teško, jedna otvorena i muška utakmica sa podjednakim brojem šansi i bolja koncentracija mojih igrača nam je donijela tri boda koja su od velikog značaja mojoj mladoj ekipi” – rekao je Milan Draganović.

Naredni protivnik Sloge jeste Zvijezda 09. Ekipa koja je trenutno samo jedan bod iza Rudara i sa ambicijama za ulazak u Premijer ligu.

Očekuje nas u subotu izuzetno zahtjevna utakmica i protivnik koji je jedan od glavnih kandidata za Premijer ligu. Mi idemo igrati, moji momci će sigurno pokušati da se iskupe za poraz u Doboju prošlu polusezonu, jer je Zvijezda jedina ekipa koja nam je nanijela poraz na ‘Lukama'” – kazao je Draganović i dodao:

“Igraćemo svoju igru i smatram da će ako momci sve odrade Zvijezdi biti veoma teško da nas dobije. Sve osim poraza za nas je dobar rezultat sa Zvijezdom, ali smatram da bi donijeli bodove moramo dati gol“.

Utakmica se igra na stadionu Zvijezde 09 u Ugljeviku od 14:30h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime