Milošević: "Dobili smo igrača za narednih deset godina"

Selektor reprezentacije BiH Savo Milošević govorio je nakon poraza od Slovačke o očekivanjima od martovskog baraža.

Selektor reprezentacije BiH Savo Milošević govorio je na konferenciji za medije nakon večerašnjeg meča protiv Slovačke, a istakao je da je utisak puno bolji nego je bio nakon poraza od Luksemburga.

Stekao sam jasniju sliku na koje igrače možemo računati u martu. Moramo gledati na neke stvari pozitivno, bez obzira na to što je bilo i večeras loših stvari. Ipak, dobili smo neke igrače za budućnost, odnosno za mart – kazao je Milošević.

Selektor nije htio komentarisati uzvike Savo odlazi sa tribina, ali je rekao da će otpisati nekoliko igrača.

Otpisaćemo sigurno 7-8 igrača, a vjerovatno i više. Teško je učiti u periodu u kojem nema utakmica. Možemo učiti na mentalnom i psihološkom planu kroz razgovor. Toje jedini realan način pripreme za mart. Obići ćemo većinu igrača na koje se sigurno računa u martu i biće upoznati s onim što se od njih očekuje– poručio je Milošević.

Pojedinačno, Milošević je još rekao:

Rahmanović se dokazao još prošli put i on je siguran za mart, njegov odnos je fenomenalan, Plan je bio da uđe u igru, ali nismo bili u situaciji zbog nepredviđenih okolnosti. Tahirović je jedan od pet igrača koji imaju dva žuta kartona” – kazao je Milošević, komentarišući i debitante:

Zolotić je igrao desetak minuta i teško je napraviti procjenu. Što se tiče Bašića, svi možemo biti zadovoljni, na debiju odigrati na ovom nivou 90 minuta je za svaku pohvalu. Tu trebamo svi biti zadovoljni jer smo dobili igrača za 10 godina. Što se tiče Mujakića on ima te neke limite, ali njegov odnos je fantastičan, pravi ratnik i na njega ću računati u martu. Odradio je ove dvije utakmice i ne može mu niko uputiti nikakvu kritiku”.

Istakao je da će u baražu računati još na Pjanića, Džeku, Barišića i Kolašinca, te da će obaviti dodatne razgovore sa Ahmedhodžićem.

Postavi odgovor