Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović rekao je nakon pobjede nad Irskom od 3:2 da mu je prvi gol vjerovatno i najljepši u karijeri. 

Mitrović se izjednačio na listi najboljih strijelaca sa Stjepanom Bobekom sa po 38 golova, a njegov prvi protiv Iraca je sve oduševio. 

Mislim da jeste najljepši. Uglavnom sam postizao golove iz šesnaesterca. Odreagovao sam instiktivno, znao sam da će me Tadić naći, vidio sam da je golman krenuo i probao sam. Nekada mora da se rizikuje i isplatilo se” – izjavio je Mitrović nakon meča. 

On je istakao da im je ovo veoma bitna pobjeda, te da je Dragan Stojković jako harizmatičan. 

Jako bitna pobjeda. Odigrali smo dobru utakmicu. Pošto smo imali samo dva dana da se pripremimo, vidio se neki strah, primili smo prvi gol. Ali na kraju smo preokrenuli. Bilo je i nekih loših stvari, ali treba vremena i dobro je da smo konačno startovali pobjedom. Mister je jako harizmatičan čovjek i uspio je za malo vremena da nas ubijedi i da nam nametne taj stil da igramo fudbal i bez obzira na protivnika diktiramo tempo i imamo loptu i ubjeđen sam da će biti sve bolje i bolje” – dodao je on. 

Srbiju sada čeka najteži rival iz grupe Portugal, s kojim igra u subotu. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime