Mladen Kukrika za MeridianSportBH: "Naše samopouzdanje konstantno raste"

U okviru 21. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine GOŠK je savladao Igman na gostovanju u Konjicu. Utakmicu je za MeridianSportBH prokomentarisao golman Mladen Kukrika. 

“Pobjeda protiv Igmana nam prije svega mnogo znači u borbi za opstanak, ali i na psihološkom planu jer smo održali niz neporaženosti u drugom dijelu sezone. Igrali smo s kvalitetnim protivnikom, imali smo sreće da postignemo gol na samom početku utakmice, nakon čega je bilo dosta lakše odigrati preostali dio utakmice. Prateći dogovor iz svlačionice za takav početni scenario smo čekali svoje šanse iz polu-kontri i kontri, te smo nakon što nam se ukazala prava prilika iskoristili istu i postigli gol kojim smo riješili pitanje pobjednika. Kao što sam već rekao odlično smo otvorili polusezonu, bez izgubljene utakmice smo do sada i naše samopouzdanje konstantno raste. Nadam se nastavku ovakvom nizu dobrih partija, a ukoliko se to desi naš opstanak ni u jednom trenutku neće doći u pitanje” – rekao je Mladen Kukrika za MeridianSportBH.

GOŠK je ovom pobjedom stigao do 12. pozicije Prve lige FBiH, te ga samo jedan bod dijeli od Jedinstva iz Bihaća koje sa nalazi jedno mjesto iznad.

Postavi odgovor