foto: Miroslav Tanasković/MeridianSportBH

Trener Slobode Mladen Žižović u intervju za “Glas Srpske” govorio je o lošim terenima Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Žižović je komentarisao katastrofalno stanje terena u Premijer ligi, a “Tušanj” definitivno predugo čeka na svoju rekonstrukciju i ulaganja u teren.

Jedina sreća u nesreći je što bar Tuzla siti ne trenira na ovom stadionu, jer bi onda situacija bila još katastrofalnija. Jasno je da se nešto mora promijeniti, ali treneri nisu ti koji na to treba da daju odgovor. Najžalosnije je da se u borbi za što bolje rezultate jako malo polaže na infrastrukturu, a svakom je jasno da je i naš posao daleko teži ako nemamo normalne uslove” – rekao je Mladen Žižović i dodao:

Ono što je možda i najbitnije istaći je da se tada na glavni teren izlazilo jednom u 15 dana, odnosno samo kada igraš domaće utakmice, a sada većini klubova oni služe ne samo za mečeve već i za treniranje, jer su pomoćni u još lošijem stanju. Nažalost, osim seniorskih pogona na njima rade i mlađe kategorije i onda nije ni čudo da su u ovakvom stanju. Sve navedeno je razlog zašto fudbal u BiH nema napretka, a sigurno je da će tako biti još dugo ako se nešto ne promijeni“.

Sloboda u narednom kolu Premijer lige gostuje u Banjaluci ekipi Borca.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime