Foto: Privatna arhiva

Goran “Grga” Mladenović, bilijarista iz Srbije, osvajač je Sportski bilijar klub Osmica opena 2021, koji se održao proteklog vikenda u Banjaluci. U izjavi za MeridianSportBH, iznio je svoje utiske sa ovog događaja.

Mladenović je u finalu savladao Roberta Bartola iz Hrvatske sa 9:8 u partijama.

“Turnir je protekao u odličnoj organizaciji sa velikim odazivom najboljih igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Turniri u Bosni i Hercegovini su posebni zato što vlada velika ekspanzija bilijara, a Banjaluka je poznata po dobroj organizaciji i gostoprimstvu. Ovoga puta, veliko hvala Sportskom bilijar klubu Osmica i osnivačima, Željku Škoriću i Bojanu Rakiću” – rekao je ‘Grga’, pa dodao:

“Što se tiče moje igre, početak je bio dobar, sredinom je došlo do pada koncentracije, ali uz malo sreće sam uspio da izguram do završnice. Izdvojio bih finale, u njemu se po meni najviše uživa, bio je to napet meč gdje sam uvijek bio u blagoj prednosti, ali došlo je do 8:8 i završne partije, u kojoj sam dobio šansu i po meni tešku partiju uspio da riješim u svoju korist. Finalista Roberto Bartol je mlad igrač, pred kojim je sjajna karijera, naravno uz mnogo truda, treniranja i odricanja. Moji planovi za budućnost su fokusirani na događaje u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje ima mnogo dobrih turnira i čelendž mečeva u kojima uživaju svi najbolji igrači svijeta. Za kraj, šaljem jedan veliki pozdrav svim učesnicima ovog turnira i naravno svim ljubiteljima bilijara koji nas prate”.

Mladenoviću je pored šampionskog pehara pripala i novčana suma od 1,000 evra.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime