Nikola Mojović
Privatna arhiva

Najbolji fudbaler Sutjeske iz Foče Nikola Mojović za MeridianSportBH dao je intervju povodom završetka Prve lige Republike Srpske.

Na početku razgovora Nikola Mojović govorio je o sezoni koja je iza nas u Prvoj ligi Republike Srpske.

“Iskreno da vam kažem prezadovoljan sam. Postigao sam ukupno 18 pogodaka, 14 u Prvoj ligi RS i četiri u Kupu RS. Imao sam preko 15 asistencija tako da moram biti zadovoljan. Ekipa je takođe ostvarila sve ciljeve, peto mjesto i polufinale Kupa RS je sjajan rezultat”započeo je Mojović pa se osvrnuo na očekivanja na početku sezone:

“Ispunio sam svoja očekivanja da ne kažem i premašio, prezadovoljan sam… Ekipa je prošlo ljeto renovirana i povratak naših domaćih igrača bio je pun pogodak. Mihajlović je bio stub odbrane, Danilović možda i najveće pojačanje, mlađi su nas pratili kako treba i onda rezultat dođe, svi u klubu smo zadovoljni postignutim”.

Mojović, Mojović: “Imamo najbolje uslove od svih prvoligaša”
Privatna arhiva

U nastavku intervjua kapiten Sutjeske prisjetio se dvomeča protiv Krupe u okviru polufinla Kupa Republike Srpske.

“Svima nam pomalo ostaje žal zbog dvomeča da Krupom u Kupu RS, mislim da smo u dvije utakmice zaslužili više, međutim to je fudbal”izjavio je Mojović, pa se dotakao goruće teme oko plasmana u Premijer ligu BiH.

“Iskreno volio bih da Krupa uđe u ligu jer su najbolja ekipa, bili su prvi i kao klub generalno zaslužuju Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Iskreno ne sviđa mi se ovo nagađanje, onaj ko je prvi i najbolji treba da ide gdje mu je i mjesto. Druga ili treća ekipa u suštini ništa više nisu zaslužili od nas koji smo peto mjesto da igraju Premijer ligu, naprotiv mi imamo najbolje uslove od svih”.

Mojović, Mojović: “Imamo najbolje uslove od svih prvoligaša”

O planovima Sutjske i o svojim ličnim planovima u budućnosti Mojović je rekao:

“Plan za sljedeću sezonu je da Sutjeska bude stabilan prvoligaš. Da se sačuva kostur tima, a da ostale pozicije popunimo u zavisnosti šta nam bude trebalo. Što se mene tiče imam načelni dogovor sa ljudima koji vode grad i klub tako da 99% ostajem. Ponuda imam , ali kažem Sutjeska je prioritet, ako tu bude sve po planu i dogovoru ostajem u voljenom klubu do kraja karijere”.

Na kraju razgovora Mojović se zahvalio saigračima i ljudima koji su bili uz klub u svim momentima u protekloj sezoni Prve lige Prve lige Republike Srpske.

“Želim da se zahvalim Upravi, svim saigračima, stručnom štabu na sjajnoj sezoni i načelniku, gospodinu Milanu Vukadinoviću na velikoj podršci” – završio je Mojović.

Piše: Igor Radmanović

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime