foto: nfsbih.ba

Bosna i Hercegovina u četvrtak počinje ciklus od tri utakmice, a prva je prijateljska protiv Irana. Pomoćni trener reprezentacije Slaven Musa obratio se danas javnosti i između ostalog rekao i o nedolasku Anela Ahmedhodžića.

“Bitan je rezultat i u prijateljskoj utakmici. To ćete vidjeti sutra po sastavu koji istrči na teren. Želimo pobjedu, ali i da pružimo šansu igračima koji su prvi put ovdje. Neće svi igrati, ali će većina dobiti šansu. Prvo idemo protiv Irana, a potom je Liga nacija. Moja želja je da svi budu zdravi. Jesmo oslabljeni, ali ćemo se dobro spremiti za Italiju i Holandiju” – rekao je pomoćni trener reprezentacije Slaven Musa.

Velika prašina digla se oko nedolaska Anela Ahemdhodžića na okupljanje nacionalnog tima, a povodom toga pričao je i Musa.

“Što se tiče Ahmedhodžića nema nikakvih problema. Malme je kasno poslao saopštenje, imali smo informacije da će doći i nije bilo problema. U razgovoru sa njim nakon meča nije bilo problema, ali im se situacija promijenila tokom dana i zakasnili su sa saopštenjem. 90 odsto krivice je na tom klubu i da su ranije reagovali ne bi bilo nikakvih problema. Nema tu problema ni sa naše ni sa njegove strane jer je on naš igrač. Švedski klub je tu napravio grešku u koracima” – kazao je Musa.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime