Musemić
Printscreen

Trener Tuzla sitija Husref Musemić pred utakmicu Premijer lige protiv Veleža rekao je da su brzo zaboravili utakmicu u Širokom Brijegu.

“Ovo je prvi put situacija da igramo utakmicu sa nekim poslije poraza. Vidjećemo koliko ćemo uspjeti da se oporavimo od toga. Igramo sa ekipom koja je pokazala svoj kvalitet u evropskim utakmicama, sa određenim kadrovskim problemima, ali to ništa ne mora da znači. Što se tiče igračkog kadra imamo bolju situaciju jer nam se neki igrači vraćaju i učinićemo sve da pobijedimo utakmicu. Vraćaju se prije svih Dofo i Nukić. Imamo malo vremena pred utakmicu, situacija je bolje. Šukilović i Džafić isto…” – rekao je Husref Musemić i dodao:

Veležu sigurno da nije prijatna atmosfera, imaju kartoniranih igrača i nekih drugih problema, ali generalno se mi sa tim susrećemo. Nama je u Širokom nedostajalo četiri pet igrača, a to je i za Mančester junajted puno. Ja se ne pravdam niti imam razlog, i neću nikad, ali imaju neki objektivni razlozi. Porazi su sastavni dio, normalno da ga nismo očekivali, ali se on desi. Ovdje je tako, kad jednu izgubiš svi pametuju svi znaju šta je trebalo. Imaju svi mogućnost da rade negdje, pa neka rade”.

Tuzla siti je i dalje sa utakmicom manje prva na tabeli, sa jednim bodom više od Zrinjskog.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime