foto: FK Tuzla City/Facebook

Trener Tuzla sitija Husref Musemić rekao je pred revanš meč polufinala Kupa Bosne i Hercegovine da sigurno ne dolaze u Sarajevo kao da su se predali unaprijed i pored poraza u prvom meču od 1:0. 

On ističe da su došli da odigraju kvalitetnu utakmicu, a na kraju će vidjeti šta će napraviti.

Rezultat je takav kakav je, iako on nije bio odraz onog što se dešavalo na terenu, ali to je fudbal, i to je sada gotovo. Sarajevo ima prednost od 1:0, ali mi se nismo predali. Došli smo ovdje kako bi odigrali kvalitetnu utakmicu, a šta ćemo na kraju napraviti, to ćemo da vidimo. Sigurno da ne dolazimo kao da smo se predali unaprijed, već da pokušamo što bolje da se spremimo, pa da odigramo što je moguće bolje” – izjavio je Musemić za “Sport1“.

Musemić ističe da nije očekivao ovakav rasplet u prvenstvu i da će Sarajevo napraviti toliko loših rezultata.

Iskren da budem, nisam očekivao ovakav rasplet. To je opet fudbal, koji je još jednom pokazao koliko je nepredvidiv i interesantan. Sada smo došli u situaciju da imamo tri-četiri ekipe koje se bore za prvo mjesto. Ima još sedam utakmica do kraja. Sve je moguće, iako Sarajevo ima prednost od dva boda, što ni u kojem slučaju nije malo, kako god to neko gledao. Generalno, oni imaju najveće šanse, ali ništa nije nemoguće. Ja lično nisam očekivao ni približno ovakav rasplet prvenstva” – istakao je on. 

Utakmica je na programu u srijedu od 17 časova.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime