Ćurguz
FK Sloga Doboj/facebook

Trener dobojske Sloge Zoran Ćurguz je za portal “Sport i mladi” najavio sutrašnji duel sa Zvijezdom iz Etno Sela Stanišići.

“Došli smo do pretposljednjeg kola u ovoj sezoni Prve lige Republike Srpske, a utakmica protiv Zvijezde iz Etno Sela Stanišići će biti posljednja u jesenjem dijelu koju igramo kući. Sigurno je da nas očekuje jedna od najzahtjevnijih utakmica, a razloga za to je mnogo. Jedan od tih razloga je poraz u prošlom kolu i prekid niza od deset utakmica bez poraza” kazao je Zoran Ćurguz i dodao:

“Znao sam da će biti problem za ekipu onog trenutka kada smo primili gol i da će se teško biti vratiti u meč. Drugi razlog je odlična forma u kojoj se naši predstojeći protivnici nalaze. Oni su u svom prethodnom susretu savladali Omarsku sa 5:2 gdje su pokazali napadački kvalitet i jednu raznovrsnost u igri”.

U nastavku najave šef stručnog štaba Doboja Zoran Ćurguz je dodatno prokomentarisao ekipu Zvijezde iz Etno Sela Stanišići, ali i svoja finalna očekivanja od toga meča.

“Radi se prije svega o jednoj mladoj i kompaktnoj ekipi koja je dosta dobro fizički spremna, ali je i disciplinovana sa dva do tri igrača koji jednim potezom mogu da riješe meč. Međutim mi nemamo izbora ako želimo da budemo u samom vrhu i nama se pobjeda nameće kao imperativ. Nadam se da ćemo uzeti sva tri boda i ostati u trci za jesenjeg prvaka šampionata”zaključio je Ćurguz.

Meč Prve lige Republike Srpske između Doboja i Zvijezde je zakazan za sutra sa početkom od 13h, a odigraće se na dobojskim “Lukama”.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime