Foto: REUTERS/Simon Dawson

Nekadašnja najbolja teniserka svijeta Martina Navratilova je iskritikovala odluku Novaka Đokovića da se ne vakciniše pred  Australijan open, poručivši mu da bi se trebao vratiti kući, prenosi “B92”.

“To možda nije nešto što on želi da uradi, ali brojke su zapanjujuće u korist toga da bi trebalo da se vakciniše. Da se svi riješimo ove užasne virus korona infekcije koja muči cijeli svijet. Zato, progutaj sve to za dobro, zbog svog tima, i svih ljudi. Ovo se dešava u Australiji gdje su imali najveće zaključavanje. Melburn je bio najveći grad pod ključem. Ja želim da pričam o tenisu, ne samo o ovome. Australijanci su u ovome već godinu i po”rekla je Martina Navratilova pa dodala:

“Najbolje za Novaka bi bilo da sebi kaže: ‘U redu, napravio sam greške, to nije dobro, ja sam jedini nevakcinisan koji bi trebalo da igra na Australijan openu. Svi ostali nevakcinisani su vraćeni kućama’. I prava stvar bi bila da se vrati kući. I ako to uradi, neće više praviti tenziju oko toga, mislim da je to prava stvar, ali on to neće uraditi”.

Novak Đoković će odbranu titule šampiona Australijan opena započeti mečem protiv svog sunarodnika Miodraga Kecmanovića, a datum odigravanja susreta je 17. januar.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime