Foto: Reuters/Lucy Nicholson

Tokom svoje igračke karijere, osim onih kvaliteta na parketu, šira košarkaška javnost bila je upoznata sa problemima Lamara Odoma pored terena, što ga je na kraju moglo koštati života.

U razgovoru za “VladTV” dvostruki NBA šampion (2009, 2010) sa Los Anđeles Lejkersima govorio je o frapantnom iskustvu iz 2015. godine kada je usljed prekomjernog konzumiranja droge završio u komi, ali na svu sreću preživio je unapred pripremljenu agoniju o kojoj je pričao. 

“Ispričaću vam kratku priču o dešavanjima te večeri. Otišao sam na ‘Ranč ljubavi’ zbog činjenice da sam bio u svađi sa Kloi Kardašijan. U sobu me odvela djevojka i moram reći da te večeri uopšte nisam koristio opijate. U svom životu sam mnogo puta radio stvari koje nisu ispravne, ali te večeri zaista nije bilo tako” – rekao je Odom, a potom nastavio uz dozu humora:

“Isto tako kao neko ko je bio na odvikavanju od droge, mogu reći da šta god su mi dali te večeri ili sipali u piće trebali su mi reći. Ja sam kao liječeni narkoman bio totalno sje#an”.

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime