Foto: ABA liga/Mornar/MediaPro

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević je potvrdio da je njihov košarkaš Kori Dejvis nestao i da se na javlja na pozive, te najavio najstrožiju kaznu za njega. 

Mornar je prošle sezone imao problem sa Džonijem Hamiltonom, koji je nestao poslije utakmice sa FMP-om, a uprava ga je suspendovala nakon toga. To nije prvi put, s obzirom da se isti slučaj desio i sa Bronsonom Kenigom 2019. godine.

Sada nema ni Korija Dejvisa, koji nije prisustvovao treningu Mornara niti se javljao na pozive, a trener Mornara Mihailo Pavićević se oglasio povodom toga.

”Mi smo ušli oslabljeni u meč. Luis Trej je zbog povrede lože van terena, a za Korija Dejvisa smo angažovali potragu. Čovjek je nestao. Odbio je da trenira dok smo bili u Solunu. Odbio je i da igra tu utakmicu, pravdajući to povredom. Čim smo došli, ljekarskim pregledom je ustanovljeno da se ne radi o povredi. Odmah ćemo reagovati i biće suspendovan. Ja ću podinijeti prijavu disciplinskoj komisiji. Ta suspenzija ide Savezu, FIBA-i… Mislim da je ta priča završena” – rekao je Pavićević za ”Vijesti” i nastavio: 

”Klub će sa svoje strane uraditi sve da ga najstožije kazni. Kad smo se vratili sa puta, već pet prijava na njegovo ponašanje sam uputio disciplinskoj komisiji. Proslijedili smo to njegovom menadžeru. Ne znamo gdje je, tri dana se nije pojavljivao na treningu niti se javljao kome”.

Podsjećamo, košarkaši Mornara su večeras savladali ekipu Splita, čime su došli do druge pobjede u ABA ligi.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime