Foto: Bljesak.info

Zrinjski iz Mostara izgubio je meč 12. kola Lige BiH u Sarajevu od prvoplasiranog Sparsa bez ikakvog otpora, a nakon utakmice za MeridianSport kratko je sumirao utiske trener poraženog tima Neven Nikolić.

“Prije svega čestitam Sparsima na zasluženoj pobjedi. Poslije najbolje utakmice u sezoni protiv Borca, odigrali smo daleko najlošiji meč do sada. Nisam uspio motivisati igrače za današnju utakmicu, igrali smo mlako i beskrvno, a moja odgovornost kao trenera tu je najveća” – rekao je iskreni Nikolić.

Već poslije prvog poluvremena utakmica je dobila epitet “jednosmjerne ulice”, ali kada je ovaj meč u pitanju najmanji problem za mladog stručnjaka je poraz, a on je posebno istaknuo način na koji je do toga došlo.

“Sparsi su svakako najdominantnija ekipa ove lige, a išlo im je na ruku što mi nismo pružili baš nikakav otpor i malo me je sramota svega toga. Ne bih rekao da smo imali bilo kakav pritisak, jednostavno smo bili na mentalnoj ekskurziji u Sarajevu i zato je rezultat takav kakav jeste” – zaključio je šef stručnog štaba Zrinjskog.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime