Foto: KK Borac/Facebook

Košarkaši Borca su večeras u okviru 12. kola Lige BiH na svom terenu savladali Čelik rezultatom 72:71, a Dragan Nikolić, trener Banjalučana, poslije utakmice je govorio za MeridianSport.

Viđena je zaista neizvjesna završnica, Zeničani su imali napad za pobjedu, no domaćini su se ipak bolje snašli i slavili.

“Sve staje u taj zadnji napad i odbranu, zamalo da prospemo sve što smo radili, bili smo kao krava koja je non stop davala mlijeko i na kraju ostade jedna mala čaša za nas u vidu jednog poena razlike. Čelik se borio od početka do kraja, ima jako talentovanog trenera koji se ne predaje i koji je prenio svoju radnu etiku na tim” – rekao je Nikolić.

Trener Borca se zatim osvrnuo na svoje ranije izjave povodom ambicija kluba.

“Ovom prilikom bih da se izvinim navijačima Borca, bilo mi je postavljeno jedno neugodno pitanje o ambicijama Košarkaškog kluba Borac. Ja sam mislio da je to trik pitanje, te se nisam precizno izjasnio o ambicijama kluba. Borac je jedan od najvećih srpskih brendova, kao što su Partizan i Zvezda, pričam kao sportska društva, ne samo košarkaški kolektiv, tako da je ambicija Borca da pobjeđuje svaku utakmicu. Neki put ostvariš svoju ambiciju, neki put ne ostvariš, još jednom ponavljam, ambicija Borca je da pobijedi, pa kad pobijediš je super, kad izgubiš nije dobro, kad mnogo pobjeđuješ dođu i trofeji i to je cijela priča. Još jednom se izvinjavam navijačima Borca, pa eto da razotkrijemo šta su ambicije” – istakao je strateg Banjalučana.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime