foto: nfsbih.ba

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine potresaju mnogi skandali, a ovaj bi mogao dobro prodrmati rukovodeće ljude, jer je “N1” objavio da je došao do prepiske gdje se jedan menadžer hvali da je sredio svom igraču poziv u reprezentaciju.

Kako je objavio “N1″, fudbalski agent je unaprijed znao kada i kako će njegov klijent zaigrati u državnom dresu i da je platio nekome u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine. 

Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao“ – stoji u jednom dijelu prepiske. 

Na utakmici protiv Kostarike 27. marta ove godine, susret je počeo Nikola Vasilj na golu, a zamijenio ga je Kenan Pirić u 57. minutu.

Pored toga, oni navode da se u prepisci vidi da je menadžer ranije znao i koji će ostali reprezentativci dobiti poziv. Ostaje da se vidi kako će na ove optužbe reagovati čelni ljudi u Savezu, a Ivajlo Petev nije htio na konferenciji za novinare komentarisati prozivke Asmira Begovića prema njemu i ljudima iz Saveza. 

Zmajeva, Novi skandal potresa reprezentaciju: Golmanu Zmajeva menadžer kupio mjesto u timu?
Foto: ba.n1info.com

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime