Privatna arhiva

Leotar sutra u okviru 12. kola Prve lige Republike Srpske gostuje u Modriči. Pred utakmicu očekivanja za MeridianSportBH iznio je trener “Tigrova” Oleg Ćurić.

Leotar na gostovanje ide ekipi Alfa Modriče, koja je samo jedno mjesto iza njih na tabeli i sa dva boda manje.

“Putujemo jako nezgodnoj ekipi koja je u dosadašnnjem dijelu prvenstva pokazala da se radi o jako ozbiljnoj i efikasnoj ekipi, pogotovo na domaćem terenu. Imali smo nedjelju dana iza nas u kojoj smo pokušali da se odmorimo i osvježimo od napornog tempa srijeda-subota. Ono što nam takođe teško pada, više od drugih ekipa, jesu daleka putovanja pa smo i sa te strane trpili mnogo i evidentno je da smo se i potrošili. Mislim da smo se odmorili ove sedmice i konsolidovali i da možemo odigrati jednu dobru utakmicu i izvući pozitivan rezultat” – započeo je  Oleg Ćurić.

Do kraja polusezone ostala su još četiri kola, a Leotar se nalazi na četvrtoj poziciji sa 19 osvojenih bodova.

“Što se tiče naredna četiri kola, ne pravimo matematiku. Za nas je svaka naredna utakmica priča za sebe i tako joj pristupamo. Nadam se da se možemo vratiti napravi put kako bi ostali u vrhu tabele pred odmor. Imamo nekoliko rovitih igrača, ali nadam se da će do sutra svi biti spremni” – rekao je Ćurić.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime