foto: Printscreen

Direktor Australijan opena Kreg Tili privatno je pohvalio svoje saradnike, rekavši im da su uradili “nevjerovatan posao” uoči početka prvog Grend slema, uprkos situaciji u kojoj se našao devetostruki šampion Novak Đoković.

Kako su prenijeli lokalni mediji, razlog zašto je najboljem teniseru svijeta uskraćen ulazak u Australiju po slijetanju jeste loša komunikacija različitih nivoa vlasti, a najveći dio krivice je na Teniskom savezu Australije.

Navodno, organizatori su igračima sedmog decembra proslijedili informaciju da zaraza virusom korona u prethodnih šest meseci jeste razlog za izuzeće od vakcine, iako su još u novembru dobili nalog federalne Vlade da će taj osnov biti nevažeći.

“Odlučili smo da u ovom trenutku ne govorimo javno o ovoj temi, jer je u toku sudski postupak. Kada se on okonča, moći ćemo više informacija da podijelimo sa vama”istakao je prvi čovjek Australijan opena Kreg Tili pa dodao:

“Mnogi upiru prstom, krive, ali mogu da vas uvjerim da je naš tim uradio nevjerovatan posao i sve prema uputstvima koja su mu data. Sarađujemo blisko sa Novakom, njegovim timom i svima ostalima koji su se našli u ovoj situaciji. Težak je period, ali izvući ćemo se”.

Australijan open na programu je od 17. do 30. januara.

4 Komentari

  1. Prvo, Novak nije otišao nepozvan. Drugo, to je devetostruki pobednik AO. Treće, humanista. Bio je uz vas kada ste goreli. Pa zar sve to i još mnogo, mnogo toga nije dovoljno da znate sa kim imate posla i ko je Novak Đoković? Ali ne! Vaša bolesna mržnja tolika je, da ne vidite šumu od drva. Ali budite sigurni da sve jednim stigne na naplatu. I vama će.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime