Foto: Reuters/USA Sports Today

Nakon što je porazio Nejta Robinsonsa internet zvijezda Džejk Pol izazvao je Konora Mekgregora, a ovo je podsjetnik koliko je to potencijalno opasan duel, pošto su “jutjuberi” već pokušali da se obračunaju sa UFC šampionkom Miešom Tejt, pa se nisu dobro proveli.

Ljudi koji snimaju i na dnevnom nivou rade stvari koje običnim smrtnicima ne padaju na pamet pod imenom “Janoskians” 2015. godine dobili su ponudu od Tejt da se obračunaju u “oktagonu” i pokušaju izdržati dvije minute neporaženi. Četiri izazivača deklasirani su od tridesetčetvorogodišnje UFC šampionke, a svaki od njih bio je prisiljen predati borbu, zbog situacija u kojima su se pronašli raznim polugama i trikovima Tejt. 

Jedan od četvorice “mudraca” pokušao je svoje dvije minute ispuniti trčkaranjem po ringu, ali ni on nije uspio u toj namjeri, a nameće se pitanje ako je UFC šampionka bez ikakvih problema porazila četvoricu muških izazivača, šta bi tek mogao ponuditi duel Mekgregora i Pola.

Ako do tog duela uopšte i dođe, Džejk Pol će vjerovatno na vlastitu odgovornost da se pojavi u ringu uz mnogo potpisanih papira kojima pristaje na potencijalne posljedice, kojih će poznavajući mentalitet irskog borca zasigurno biti.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime