Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Fudbalska reprezentacija Srbije “kuburi” sa novim imenom na poziciji selektora nacionalnog tima baš kao i BiH, a prema najnovijim informacijama oglasio se zamjenik predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić koji je u prvi plan istaknuo ime legendarnog Dragana Stojkovića “Piksija”.

Ranije u toku dana beogradski mediji prikazali su Savu Miloševića kao jedinog preostalog kandidata koji će potencijalno preuzeti trenersku palicu selektora Srbije, ali sudeći po izjavi Pantelića stvari su se promijenile u svega nekoliko sati.

Kao neko ko je dobio mandat od Izvršnog odbora FSS da predloži selektora, a iza svega stojim svojim imenom i prezimenom, želim da istaknem da fudbalska Srbija, od sjevera do juga, želi Dragana Stojkovića za selektora. Sa Piksijem su obavljeni razgovori i nije sporna njegova želja, ali mora o svemu da razmisli jer poznato je da ima obaveze u Kini. I to je jedina istina kada se radi o izboru selektora nacionalnog tima. Dragan Stojković je bio i ostao naš prvi izbor, razgovarali smo otvoreno i svi bismo bili srećni kada bi se prihvatio selektorskog posla” – rekao je popularni “Pantela” za “Tanjug”.

Prema njegovim riječima stvari će definitivno biti okončane u narednih nekoliko dana kada će Dragan Stojković saopštiti definitivnu odluku.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime