Foto: REUTERS/Bernadett Szabo

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić nema namjeru da napusti Barselonu nakon samo jedne odigrane sezone u klubu, prenosi “Mundo Deportivo”.

“Nisam potpisao za Barselonu da bih otišao nakon jedne sezone. Potpisao sam da ispišem istoriju u klubu koji je bio moj cilj godinama unazad”rekao je Pjanić u intervjuu i dodao:

Došao sam u Barselonu da osvojim Ligu šampiona. To mi je cilj. Želim pomoći timu da osvoji trofeje. Moj moto je da nikad ne odustajem. Ako ne igram, narednog jutra na treningu radim jače nego ikad i trudim se da trener primjeti da ne odustajem. Nikad nisam stao sa treningom. Virus korona je uzrokovao da prekinem treninge, a Kuman mi je rekao da budem miran i da ne žurim. Potom mi je bilo veoma teško da se prilagodim. Kuman ne priča previše sa igračima i znam da moram biti spreman kada sam mu potreban“.

U medijima se sve više piše o maloj minutaži Miralema Pjanića i njegovom odnosu sa trenerom Ronaldom Kumanom.

Zamolio bih ga da mi da šansu da odigram dvije ili tri utakmice u kontinuitetu. To je ono što svakom fudbaleru treba. Nastavljam raditi i čekam svoju šansu. Trener daje šansu mladim fudbalerima, to je odlično, ali vjerujem da svojim iskustvom mogu pomoći u bitnim mečevima” – istakao je Pjanić.

Ove sezone upisao je 17 nastupa za Barselonu od toga većinu je ulazio sa klupe za rezervne igrače.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime