Pogodi koje četiri ekipe će igrati finale konferencija u NFL-u i osvoji 20 KM bonusa za klađenje!!!

U subotu i nedjelju su na rasporedu utakmice divizijske runde u NFL-u. Tom prilikom, na MeridianSportBH YouTube kanalu možete pronaći podkast posvećen analizi vajld kard mečeva i najavi svega onoga što nas očekuje za vikend.

Pet osoba koje u komentaru ispod podkasta pogode sva četiri učesnika finala konferencija, MeridianBet časti sa 20 KM bonusa za klađenje. 

Ukoliko bude više od pet osoba koje pogode sve učesnike finala konferencija, pet srećnih dobitnika ćemo izvući i proglasiti na MeridianSportBH fejsbuk stranici u ponedjeljak ujutru.

Pravila giveaway-a su jednostavna. Neophodno je u komentaru ispod podkasta na YouTube-u ostaviti četiri ekipe koje smatrate da će igrati finale konferencija, a osobe koje pogode ili budu izvučene, biće obaviještene u komentaru kako da preuzmu bonus.

MeridianBet ima najbolju ponudu za NFL uz najveće kvote na planeti i za svaki meč divizijske runde na raspolaganju je 285 različitih igara koje možete pronaći OVDJE.

Čak devet različitih hendikepa po meču je na raspolaganju, a možete se kladiti i koja ekipa će prva doći do 10, 15, 20, 25, 30, 35 ili 40 poena.

U ponudi možete pronaći i tipovanje na osvajača SuperBowl-a gdje su prvi favoriti Grin Bej Pekersi sa kvotom 4.28. Ako mislite da Tom Brejdi i Tampa Bej Bakanirsi mogu odbraniti naslov, kvota je 6.51.

Odlučen još uvijek nije ni MVP, a u našoj ponudi je kvota na Erona Rodžersa čak 5.00, dok je na Patrika Mahomsa kvota 5.50.

Takođe, možete se kladiti i u kojoj fazi plej-ofa će neka ekipa biti eliminisana, pa tako na primjer ispadanje Tenesi Titansa u konferencijskom finalu se nudi po kvoti 2.40.

Postavi odgovor