Printscreen

Radnik je polusezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine završio jedno mjesto iznad zone ispadanja, a u razgovoru za “Glas Srpske” predsjednik kluba Predrag Perković govorio je o stanju u klubu, ambicijama, dugovanjima i drugim stvarima.

U posljednje vrijeme pojavila se informacija da će Vladimir Bradonjić napustiti klub iz Bijeljine bez obeštećenja, zbog dugovanja koje je Radnik imao prema njemu.

Nije tajna da prema Vladimiru, kao i još nekim fudbalerima, postoji određeni dug, baš kao i u većini naših klubova. Međutim, već u utorak izmirili smo jedan dio tog duga, a ostatak će biti uplaćen do početka priprema. I to ne samo njemu, već i drugim igračima. Što se nas tiče, on će imati obavezu da se pojavi na prozivci” – rekao je Predrag Perković.

On je istakao i da klub nije u najboljoj situaciji, ali da nije ni alarmanto stanje u Bijeljini, te da će Radnik uz strpljenje ponovo biti u vrhu bosanskohercegovačkog fudbala.

“Do 1. februara ćemo sigurno raditi u Bijeljini da bi, u zavisnosti od vremenskih uslova, možda otišli negdje u toplije krajeve na nekih desetak dana. Ukoliko bi do tada završili radovi na pomoćnom terenu sa vještačkom travom, onda bi nastavili sa radom kod kuće” – dodao je Perković.

Drugi dio sezone počinje 25. februara, a Radnik će očekivati po svemu sudeći grčevita borba za opstanak.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime