Foto: Reuters/Lucy Nicholson

Nekadašnji prvi pik na NBA draftu, Kvejm Braun, nije ostao imun na prozivanja bivših saigrača Meta Barnsa i Stivena Džeksona, a posebno se dotakao i Gilberta Arinasa koji se često nalazi u žiži javnosti zbog svojih čudnih stavova. 

Sve se “zakuvalo” tokom “preko bare” popularnog podkasta “All The Smoke” gdje su već navedeni bivši košarkaši Brauna proglasili za najveće razočarenje u istoriji NBA lige, na šta ovaj nije ostao imun, te je razotkrio salvu “prljavog veša” koji do sada nigdje niste imali priliku čuti.

“Gilbert Arinas? On je nešto najgore što se može desiti crncima, obožava da glumi da voli crne ljude. On, Stiven Džekson i Met Barns koji sve to podržava kao mala curica, sve te gluposti. Volio sam te, a svima si pokazao da si samo preplašeni lažov koji mora da dokaže da je jak kako bi mu crnci dozvolili da se druži sa njima, a nije dovoljno svijetle kože kako bi se družio sa bijelcima. Agresivni ste, isuviše glupi i uopšte ne poštujete druge ljude. Ja vas lično nikada nisam vrijeđao, pa me zanima šta je sa vama? Ko vas je tako vaspitao? Žao mi je sve trojice upravo iz razloga što me vi znate i umjesto da se nosite kao muškarci, vi ste kao neke pi*kice. Gilbert Arinas je čovjek zbog kojeg svi misle da su crnci glupi. Nikada mene lično niste zvali u podkast, a stalno me spominjete” – govorio je izrevoltirani Braun i nastavio u istom tonu:

“Stiven Džekson je oduvijek bio veliki lažov. Znam te dobro, plaćao si ženama za seks, drogirao si se i sve to znam. Mi smo košarkaši i treba da budemo braća i logično je da podržavaš braću, a ne da ih vrijeđaš. Kakav to primjer dajete djeci? Niko u NBA ligi nije propalitet, kada se uporede sa bilo kim drugim igračima, oni su najbolji na svijetu. Pogledaj cjelokupnu sliku, ja sam bio beskućnik kojeg je otac ostavio na prugi da me voz udari. On je bio pravi crnac, nisam osjetljiv, ali lupaš gluposti. Nikada se nisam plašio faula kao što govorite, izašao sam iz povrede i operacije, objašnjavao sam svojim saigračima gdje želim loptu. Niko mi nije bacao lob pasove, nego od parket. Imao sam dabl-dabl za četvrtinu, sve to možeš da provjeriš. Stivena Džeksona sam volio, ali on nas je napustio i ostavio na cjedilu. Lažirao je povredu i pobjegao i sad se udostojio da priča o bilo čemu? Šek nije mogao da me ugura, kako ga nije sramota? Priča o košarci, a tukao je ljude na tribinama i bio glupi gangster. Imaš toliko godina, a ponašao se kao dijete. Morate imati više respekta za sve one koji su se žrtvovali kako bi postao profesionalno i od toga živjeli. Stiven treba da ostavi marihuanu i podigne hlače makar do struka, da se ponaša kao odrasla osoba. Gilberte, bio sam tih za tebe, ali pazi se jer ako nastaviš ovako neću više da šutim. Stalno me napadate iz nekog razloga, obratite se stručnoj pomoći”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime