Foto: RK Maglaj

Rukometaš Maglaja Ognjen Radojičić u izjavi za MeridianSportBH rekao je da u meču protiv Sloge iz Doboja, u sedmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, imaju želju da uz svoje navijače pokažu da se nisu predali i da nisu ekipa koja će biti na začelju tabele. 

On je istakao da se Sloga ne nalazi na tabeli tamo gdje joj nije mjesto, te da je to odlična ekipa koju ne bi smjeli potcijeniti.

Svjesni smo da smo imali težak raspored, kao i Sloga. Sloga je odlična ekipa koju ne bismo smijeli potcijeniti. Imaju odlicne igrače, željne dokazivanja i sigurno je da im mjesto na tabeli nije tamo gdje se sada nalaze. Mi smo trenirali da nadomjestimo nedostatke iz Gradačca jakim treningom i pristupu kakav moramo imati konstantno. Ekipa je motivisana da uz naše navijače pokažemo da se nismo predali i da sigurno nismo ekipa koja će biti na začelju tabele. Idemo na pobjedu” – izjavio je Radojičić.

Radojičić, Radojičić za MeridianSportBH: “Želimo pokazati da nismo ekipa koja će biti na začelju tabele”
Foto: RK Maglaj

Ognjen je pozvao navijače da dođu u što većem broju i ponovo je istakao da su im veoma bitni u svakoj utakmici. 

Nadam se što većem broju naših navijača da dođu u subotu i da nam daju vjetar u leđa kao što su i do sada radili. Možda se ponavljamo, ali navijači su naš osmi igrač na terenu, Maglaj je po tome poznat i vjerujem da se uz njih možemo nositi sa svakom ekipom u ligi. Pobjeda je prioritet kako bi se vratila pobjednička atmosfera u ekipi i kako bi nam to bio podstrijek za sljedeće utakmice” – dodao je Radojičić.

Utakmica je na programu sutra u 19 časova. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime