Hari Kejn, izuzetak
Foto: REUTERS/Scott Heppell

Stručnjak za transfer Fabricio Romano je potvrdio informacije koje su kružile u vezi odlaska Harija Kejna iz redove londonskog Totenhema.

Već se nekoliko sedmica uveliko spominje kako bi Hari Kejn mogao napustiti Totenhem tokom ljeta, a te informacije je potvrdio Fabricio Romano te takođe kazao kako su glavni kandidati za njegov potpis Pari Sen Žermen te još konkretnije Bajern Minhen.

“Zvaničnici Bajerna će uskoro imati direktan kontakt, direktan sastanak sa Danijelom Livijem gdje će razgovarati o Kejnu. Važan je to trenutak, važan dan da se razgovora o ovom poslu, pa samim tim ajde da sačekamo te da vidimo kako će taj razgovor da prođe. Bajern zna da nekada treba vremena za pregovore, pogotovo sa Livijem sa koji ni malo nije lako pričati”rekao je Romano u podkastu “Caught Offside” te dodao:

“Bajern želi da ide sa ponudom u vrijednosti od 80 miliona evra plus bonusi koja je i ponuđena prije dvije sedmice i oni će insistirati ponovo na Kejnu. Pari Sen Žermen takođe pomno nadgleda situacija u slučaju da pregovori sa Bajernom propadnu, ali ponavljam, Bajern je favorit da dovede Kejna. Ne mogu predvidjeti budućnost tako da ne znam da li će Nijemci dogovoriti cijenu sa Totenhemom tokom prvog sastanka, ali sam siguran da je taj sastanak ključan u razvoju pregovora. U Bajernu su sigurni da je Kejn zainteresovan da dođe kod njih te samim tim sve zavisi od Totenhema”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime