Sabahudin Jusufbašić za MeridianSportBH: "Kako vrijeme odmiče sve smo bolji"

Sabahudin Jusufbašić u razgovoru za MeridianSportBH najavio je duel GOŠK-a i Mladosti. 

GOŠK iz Gabele i dalje ne zna za poraz u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a u narednom kolu će gostovati kod Mladosti iz Doboja kod Kaknja, koja je posljednja na tabeli. Utakmicu je za naš portal najavio Sabahudin Jusufbašić

Sabo Jusuf
foto: Aleksandar Bato Atić

“Zaista moramo biti zadovoljni. Na početku smo imali problema, no kako vrijeme odmiče sve smo bolji. Nadamo se da će tako i ostati te da ćemo ispuniti očekivanja. Što se tiče mojih igara, srećan sam zbog dva pogotka protiv Gradine. Mnogo mi znače, daju mi dodatno samopouzdanje da nastavim vrijedno raditi. Na prvom mjestu je naravno ekipa, sve je lakše kada cijeli kolektiv igra dobro” – rekao je Jusufbašić, koji se potom osvrnuo na narednog protivnika, Mladost iz Doboja kod Kaknja: 

“Poznajemo ih, analizirali smo ih i sigurno ih nećemo podcijeniti. Imaju kvalitetnih igrača, znamo da će tražiti bodove jer su u nezavidnoj situaciji, ali mi stižemo kao lideri na tabeli i svjesni smo koliko možemo. Naše ambicije su visoke, ali tek su tri kola iza nas. Svašta se može promijeniti, no mi idemo iz utakmice u utakmicu. Gledamo sebe, pa vidjećemo šta će nam to donijeti na kraju”.

U nedjelju od 15h GOŠK će gostovati u Doboju kod Kaknja. 

Postavi odgovor