Foto: Peđa Milosavljević/Starsport Photo

Novi sportski direktor Partizana Zoran Savić rekao je gostujući u emisiji “Oko” na RTS-u da imenovanje novog trenera nije ni blizu, te da je glavni cilj da ekipu vrate u Evroligu. 

Iako se spominju neka imena, Savić je potvrdio da nisu vodili razgovore sa potencijalnim kandidatima i da nisu još pričali o novom treneru.

Nismo razgovarali ni sa kim. Prvih 15 dana po dolasku u klub proveo sam u upoznavanju s ljudima. Gledao sam ko od igrača može da nam posluži za budućnost, nismo stigli da pričamo s potencijalnim novim trenerima. Novi trener još nije ni blizu” – izjavio je on.

Kao glavni cilj ističe povratak u Evroligu i kaže da moraju biti ambiciozni.

Za dvije do tri godine Partizan bi trebalo da igra Evroligu, tome treba da težimo. Ako ne sanjamo veliko, ništa neće da se desi. Ako nam glavna stvar bude da budemo među četiri u ABA ligi, onda ne moramo da budemo ovdje. Moramo da budemo ambiciozni i probamo da napravimo nešto već u prvoj godini, što da ne. Ne bježim od odgovornosti, ako nosiš dres Partizana ili Crvene zvezde, niko neće da bude zadovoljan ako si šesti na tabeli” – dodao je on. 

Savić je na poziciji sportskog direktora u ekipi zamijenio Nikolu Lončara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime