Foto: Gettyimages

Boston Seltiksi su dogovorili produženje ugovora sa trenerom Bred Stivensom pred početak plej-ofa.

, Seltiksi vjeruju u trenera, novi ugovor za Stivensa
Foto: Gettyimages

Uprava kluba iz Masačusetsa očigledno polaže velike nade i vjeruje Bredu Stivensu, pa su odlučili ništa ne prepuštati slučaju i već sada potpisati novi ugovor. Prema politici i pravilima kluba novi uslovi nisu zvanično objavljeni.

Jedan od najperspektivnijih trenera u NBA ostaće u Bostonu, a generalni menadžer Seltiksa, Deni Ejndž za njega ima samo riječi hvale: “Bred je jedan od najinteligentnijih ljudi u ovome poslu, a pri tome je jako posvećen. Što je još važnije njegov karakter i intergritet su vrijednosti koje mi cijenimo ovdje. Sjajan saigrač u smislu komunikacije, ali takodje i fantastičan lider za sve one koji na pravi način prepoznaju njegove kvalitete. Ponosni smo što ostaje sa nama i nadam se da će nas odvesti do sledeće titule.”

Inače, Bred Stivens je svoj prvi angažman u Seltiksima potpisao 2013. godine, a od tada je na klupi “Kelta” ima omjer od 318 pobjeda i 245 poraza, što ga čini četvrtim najuspješnijim trenerom u istoriji ove franšiže. Ispred njega je crème de la crème trenerskog zanata, Rivers sa 416 pobjeda, Hajnson 427 i neprikosnoveni Red Ojerbah sa 795 pobjeda.

Seltiksi će u ovogodišnjem doigravanju prvu prepreku imati u vidu Seventisiksersa.

7 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime