Nova MeridianSportBH aplikacija je dostupna za preuzimanje!!! Svi oni koji skinu aplikaciju i registruju se na MeridianBet preko nje, dobiće potpuno besplatno 20 KM bonusa za klađenje. Aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

MeridianSportBH je najbrže rastući sportski portal u Bosni i Hercegovini koji vam donosi sve informacije vezane za domaći i globalni sport, a uz novu aplikaciju će praćenje biti još lakše i jednostavnije.

Na MeridianSportBH možete pratiti tekstualne prenose svih utakmica Premijer lige BiH, najveći broj dnevnih vijesti iz bosanskohercegovačkog sporta, zanimljive intervjue, autorske tekstove, ali i još mnogo toga.

Naš YouTube kanal vam nudi mogućnost gledanja pres konferencija prije i poslije svih mečeva Premijer lige BiH, što u ovom trenutku osim nas nema niti jedan medij u državi. Takođe, na pomenutom kanalu možete prije i nakon svakog kola Premijer lige BiH pogledati podkast posvećen najavi i analizi svega viđenog na domaćim terenima.

Nova aplikacija vam omogućava da na dosta lakši način pratite sav sadržaj koji se nalazi na našem portalu, ali i na našem YouTube kanalu.

Za sve one koji preuzmu MeridianSportBH aplikaciju, pripremili smo iznenađenje! Svi koji to učine, potpuno besplatno mogu da preuzmu 20 KM bonusa za klađenje u MeridianBet-u.

Nakon što preuzmete aplikaciju, treba samo da kliknete na bilo koji baner unutar aplikacije na kojem piše “Registruj se i uzmi besplatno 20 KM bonusa” i da napravite nalog, te će bonus biti vaš!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime