Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Nekadašnji igrač nacionalnog tima Hrvatske, a danas analitičar na RTL televiziji Goran Šprem nije naklonjen ideji da bivši trener “Kauboja” Veselin Vujović preuzme kormilo hrvatske rukometne reprezentacije. 

Pred Svjetsko rukometno prvenstvo u Egiptu već je poznato da će 2021. godina biti posljednja na klupi Hrvatske za iskusnog stručnjaka Linu Červara, koji je to odavno najavio, ali situacija sa pandemijom virusa korona prolongirala je tu odluku.

Hrvatska će sigurno dobiti novog selektora, a kao jedan od kandidata spominje se i dvostruki evropski prvak sa Metaloplastikom Veselin Vujović. Ipak, takva mogućnost ne sviđa se nekadašnjem lijevom krilu šampionske generacije hrvatskog rukometa.

“Vujović je bio najbolji igrač svijeta i za to kapa do poda, ali ne želim mnogo pričati o njegovim trenerskim kvalitetima. Moje iskreno mišljenje glasi da je on zaista marginalan lik u hrvatskom rukometu, iako je imao razne uloge. Nije zaslužio te uloge i mislim da su njegove trenerske kvalitete jednake nuli” – rekao je Šprem.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime