foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
, Stanković pred Tiranu: “Iskustvo bi trebalo mnogo da znači u ovakvim utakmicama”
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crvena zvezda će u utorak veče gostovati Tirani u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a tom prilikom se medijima obratio Dejan Stanković.

Trener Crvene zvezde je u uvodnom izlaganju prokomentarisao ekipu Tirane:

“Gledali smo utakmicu Dinamo Tbilisi-Tirana. Igraju u dosta niskom bloku i organizovano se brane. Dinamo je imao posjed lopte, ali to je način na koji možeš da pogriješiš. Vidjećemo u kojem sastavu će oni izaći jer imaju par mladih momaka, opet i iskustvo bi trebalo da znači mnogo u ovakvim utakmicama. Protiv Evrope su momci pokušali da završe utakmicu u petnaest minuta, za čim nema potrebe”.

Na konstataciju jednog novinara da je trener Tirane Ndubuisi Egbo istakao kako je njegov cilj plasman u Ligu šampiona, Stanković kaže:

“Naravno da svaki trener tako treba da razmišlja. Ako si već šampion u svojoj državi, sigurno da ti je cilj da uđeš u grupnu fazu Lige šampiona. Ako on njegovu ekipu naziva favoritom, mi to prihvatamo. Znamo naše kvalitete, znamo kako ćemo da nastupimo i ja sam optimista. Teren će pokazati ko je kakav, a sigurno da i ja želim da uđem u Ligu šampiona”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime