Foto: nfsbih.ba/Hasan Bratić

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine sutra putuju u Podgoricu gdje će 29. marta početi novi kvalifikacioni ciklus utakmicom protiv Crne Gore, utakmicu je najavio selektor Slobodan Starčević. 

“Raduje me da su igrači pozitivno odgovorili na plan i program koji smo spremali, te veoma ozbiljno izvršavaju svoje obaveze. Sve smo bolji iz dana u dan i vjerujem da ćemo biti maksimalno spremni za meč sa Crnom Gorom. Nemamo povrijeđenih igrača i nadam se da će tako ostati i do utakmice. Raspolažemo sa malo informacija o protivniku, kao i oni o nama jer se radi o novim generacijama. Oni su u prošlim kvalifikacijama odigrali jedan meč u sličnom sastavu, ali tek pred samu utakmicu ćemo znati koji će igrači istrčati na teren. Nadam se da ćemo u tom međusobnom ‘nepoznavanju’ mi imati više sreće i da ćemo osvojiti tri boda” – rekao je Slobodan Starčević za zvanični sajt saveza. 

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u kvalifikacionoj grupi F, gdje se pored Crne Gore nalaze i Italija, Švedska, Republika Irska i Luksemburg.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime