Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi istakao je na konferenciji za novinare da nijedna utakmica nije laka, pa tako neće biti ni ova protiv Azerbejdžana. 

Piksi se podsjetio čuvenog Gurbana Grubanova koji je presudio reprezentaciji Srbije i Crne Gore 2003. godine i istakao da se tako nešto neće ponoviti.

“Njega pamtim, ali nadam se da do tako nečeg neće doći. Sa igračima još nisam pričao o utakmici, večeras ću, ali oni su dovoljno pametni da shvate da ne postoji nijedna laka utakmica, bez obzira na ime protivnika. Naravno, od mene će dobiti sve informacije potrebne za ovakvu utakmicu, za koju smatram da će biti ekstremno teška, protiv ekstremno teškog protivnika. Sa takvim saznanjem ćemo ući u meč, odigrati ga i završiti na način koji priželjkujemo. To možemo samo uz pravi pristup” – istakao je Stojković.

On je kazao da vidi da je javnost zadovoljna igrama reprezentacije.

Po pisanju medija vidim da je javnost generalno zadovoljna onim što smo uspjeli da prikažemo u ove dvije utakmce. Tako da nastavljemo putem kojim želimo da idemo, da je još više ubjedimo da ćemo se boriti i igrati na gol više, da ćemo biti tim koji napada, koji se ne boji bilo koga, uz svo poštovanje svima. To je i još veća obaveza da nastavimo da usrećujemo ljude” – izjavio je Piksi. 

Utakmica između Azerbejdžana i Srbije na programu je sutra od 18 časova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime