Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi debitovao je pobjedom protiv Irske od 3:2, a posebno ističe veliku želju kod igrača. 

On je naglasio da je prezadovoljan s obzirom na to koliko su imali vremena da se pripreme.

Veoma važna tri boda i uvijek je ta prva utakmica najteža. S obzirom da smo imali malo vremena da se pripremimo, ja sam prezadovoljan sa jednom velikom željom kod igrača, iako je bilo poteškoća u prvom dijelu meča. Velika želja kod igrača da su vjerovali, da se nisu predali i da su poslije 0:1 smogli snage i znanja da tu utakmicu preokrenu u svoju korist. Mogli smo mirniju da imamo završnicu, da je mirnije dovedemo do kraja, međutim desila se jedna greška, jedan poklon za njih i onda je bila neka mala neizvjesnost. Najvažnije je da smo poslije 11 godina uspjeli da startujemo pobjedom” – izjavio je Stojković. 

On je zatim na pitanje o sastavu koji je mnoge iznenadio kazao da treba biti pametan i voditi računa o fizičkoj spremi.

Raspored ovih utakmica je tako gust da jednostavno nevjerujem da jedan tim može to izdržati. Zbog toga je išlo sa malim tim iznenađenjima i ne zaboravite da za tri dana imamo Portugal, a onda let za Baku i Azerbejdžan. Trebamo biti pametni i dovoljno inteligentni da vodimo računa o fizičkoj spremi igrača” – dodao je on. 

Srbija naredni meč igra u subotu u Beogradu protiv Portugala.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime