Foto: Privatna arhiva

U okviru zaostale utakmice 17. kola Lige BiH, Čapljina će sutra od 17h na svom terenu dočekati Zrinjski. Gojko Sudžum, košarkaš domaćina, najavio je ovaj duel za MeridianSportBH.

Čapljina se odlukom uprave okrenula davanju šanse mladim igračima do kraja sezone, pa su u posljednja tri meča doživljena tri poraza, no cilj je prije svega uvesti nove košarkaše u ritam takmičenja na seniorskom nivou. Takođe, Vladimir Ivelja je završio profesionalnu karijeru.

“Silom prilika, nekim mlađim igračima je pružena šansa da se do kraje sezone uvedu u seniorsku košarku. Treba vremena i nijima kao i nama da se uklopimo. Do kraja nije ostalo mnogo, tako da, u kojem god sastavu da nastupimo, moramo da damo sve od sebe i da na sutrašnjoj utakmici, kao i na ostalim mečevima do kraja sezone, izvučemo najbolje za nas i sezonu završimo na najbolji mogući način” – rekao je Sudžum, pa se okrenuo Mostarcima:

“Na sutrašnjoj utakmici, prvenstveno treba da zaustavimo njihovu tranziciju, njihov ofanzivni skok, da smanjimo broj laganih šuteva Vranješa i Anđušića, kao i igru Kneževića pod košem i mislim da imamo velike šanse za pobjedu”.

Izabranici Borisa Džidića su u dosadašnjem dijelu Lige BiH ostvarili osam pobjeda i 11 poraza.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime