TIKET DANA: Golovi u Ligi nacija za dobitak

Liga nacija donosi zanimljive mečeve i danas.

Meridianov tiket dana:

Italija – Njemačka GG
kvota:1,68

Nakon teškog poraza u Finalisimi od Argentine sa 3:0 Italijani dočekuju Njemačku i poslije ne odlaska na Svjetsko prvenstvo prosto imaju obavezu da odigraju dobar meč pred svojim navijačima. Njemačka se s druge strane priprema polako za prvenstvo svijeta i zbog toga se mogu očekivati golovi na ovom duelu.

Finska – Bosna i Hercegovina Edin Džeko daje gol
kvota: 7,20

Ekipa Ivajla Peteva putuje u Finsku na startu Lige nacija sa željom da pokrene seriju dobrih rezultata, a glavna uzdanica po običaju biće Edin Džeko. U prethodnom meču ove dvije selekcije u Finskoj bilo je 2:2, tako da i sada možemo očekivati golova, glavni kandidat da to uradi u dresu “Zmajeva” je napadač Intera.

Ukupna kvota: 12,10

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se za samo par minuta i uzmite besplatno 30 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Postavi odgovor