TIKET DANA: Napuni svoj bankovni račun uz Evropsko prvenstvo u rukometu

Tokom trajanja Evropskog prvenstva u rukometu, u rubrikama “Tip dana” i “Tiket dana” predlažemo najbolje rukometne tipove.

Meridianov tiket dana:

Danska – Hrvatska (+8,5) – H2

kvota: 1,54

Nakon poraza od Crne Gore, rukometaši Hrvatske imaju izuzetno težak zadatak kada je u pitanju plasman u polufinale, a da bi došli do prilike za tu borbu jednostavno moraju pobijediti favorizovanu Dansku. Sa druge strane Danska nije do sad izgubila i očekuje nas izuzetno interesantan duel, te preporuka da Hrvatska neće izgubiti sa devet i više golova razlike.

Francuska – Island (+7,5) – H2

kvota: 1,46

Francuska je tokom jučerašnjeg dana saznala katastrofalne vijesti, da su Nikola Karabatić i selektor Gijom Žil pozitivni na virus korona i da će sigurno propustiti ovaj meč, te su upitni i za narednih par mečeva “Trikolora”, stoga možemo očekivati izjednačeniju borbu sa Islandom.

Crna Gora – Holandija (+3,5) – H2

Tokom dosadašnjeg dijela prvenstva obje reprezentacije pokazale su jaok dobre partije, a sada nas očekuje dosta izjednačena utakmica. Izabranici Zorana Roganovića u ovu utakmicu ulaze kao blagi favoriti poslije velike pobjede nad Hrvatskom.

Meridianov tiket dana:

Danska – Hrvatska (+8,5) – H2

Francuska – Island (+7,5) – H2

Crna Gora – Holandija (+3,5) – H2

Ukupna kvota: 3,89

Ovaj tiket možete uplatiti i u svim MeridianBet poslovnicama pod kodom 744002 za brzi tiket. Samo recite našim operaterima navedeni kod i uplatu i listić će biti odigran.

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se OVDJE za samo par minuta i uzmite besplatno 20 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

Meridian333

Sadržaj sa Evropskog prvenstva pratite na našem portalu:

Postavi odgovor