Tokom trajanja Evropskog prvenstva u rukometu, u rubrikama “Tip dana” i “Tiket dana” predlažemo najbolje rukometne tipove.

Meridianov tiket dana:

Srbija – Ukrajina – 1
Kvota: 1.54

U našem “Tipu dana”, mogli ste da čitate zašto mislimo da će Srbija ostvariti trijumf protiv Ukrajine. Od dolaska Tonija Đerone, mentalitet ove reprezentacije se drastično promijenio i pored nekoliko izostanaka, za očekivati je da borbenost i koncentracija budu na nivou što bi trebalo biti dovoljno za trjumf protiv objektivno slabije Ukrajine. Sve osim toga bi značilo kraj realnih nadanja Srbije za plasman u toliko željenu narednu fazu takmičenja.

Rusija (-7,5) – Litvanija – H2 (pobjeda Litvanije ili poraz manji od osam golova razlike)
Kvota: 1.41

Rukomet se potpuno različito razvija u ovim državama u zadnjih nekoliko godina. Dok u Litvaniji drastično napreduje, u Rusiji drastično stagnira. Zbog svega toga, treba očekivati jedan izjednačen meč u kojem nije realno da Rusi otvore turnir sa pobjedom od čak osam golova razlike.

Mađarska (-4,5) – Holandija – H1 (pobjeda Mađarske sa pet ili više golova razlike)
Kvota: 1.46

Mađarska je jedan od dva domaćina ovog Evropskog prvenstva i sigurno će igrati sve utakmice u dvorani ispunjenoj do posljednjeg mjesta. Nikada prije Mađari nisu stigli do polufinala na Euru i cilj je da se to konačno promijeni i na kraju osvoji medalja. U prvom kolu će igrati protiv potpunog autsajdera Holandije i sve osim izuzetno ubjedljive pobjede domaće ekipe će biti iznenađenje. Pet golova razlike bi trebali imati već u prvom poluvremenu.

Švedska (-9,5) – Bosna i Hercegovina – H2 (pobjeda BiH ili poraz manji od deset golova razlike)
Kvota: 1.53

Švedska je jedan od glavnih favorita za zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, ali sigurno je da neće od početka biti u najboljoj formi, već da će je dizati kako turnir odmiče. Bosna i Hercegovina je predvođena jednim od najboljih golmana svijeta Benjaminom Burićem i ako on bude imao svoj dan, nije realno da Šveđani slave sa deset ili više golova razlike. 

Meridianov tiket dana:

Srbija – Ukrajina – 1
Rusija (-7,5) – Litvanija – H2
Mađarska (-4,5) – Holandija – H1
Švedska (-9,5) – Bosna i Hercegovina – H2

Ukupna kvota: 4.85

Ovaj tiket možete uplatiti i u svim MeridianBet poslovnicama pod kodom 400944 za brzi tiket. Samo recite našim operaterima navedeni kod i uplatu i listić će biti odigran.

Ukoliko nemate nalog u kladionici MeridianBet, nema problema! Registrujte se OVDJE za samo par minuta i uzmite besplatno 20 KM bonusa dobrodošlice za klađenje!

tiket dana, TIKET DANA: Početak Evropskog prvenstva pretvori u dobitak

MeridianBet nudi najbolju rukometnu ponudu, uz najveće kvote na planeti!!!

Preko 80 igara za svaki rukometni tip sa Evropskog prvenstva, a pored hendikepa, ukupnog broja golova na meču i prelaza, možete se kladiti i na broj golova ekipa, kao i na to u kojem će poluvremenu pasti više pogodaka.

U MeridianBet antepost ponudi možete pronaći nekolicinu interesantnih igara, a izdvojićemo samo neke opcije i prijedloge na koje se možete kladiti:

  • Šampion Evropskog prvenstva (Danska 2.10, Francuska 6.56, Švedska 6.75, Španija 7.39…)
  • Pobjednik grupe (Mađarska pobjednik grupe B – 1.54, Španija pobjednik grupe E – 1.88…)
  • MVP Evropskog prvenstva (Mikel Hansen 4.00, Sander Sagosen 5.00, Dika Mem 5.00…)
  • Faza turnira u kojoj ekipa ispada (Francuska ispada u polufinalu – 3.16, Švedska ispada u drugoj fazi – 2.71, Hrvatska ispada u prvoj grupi 3.99…)
  • Najbolji strijelac prvenstva (Mikel Hansen 3.25, Dika Mem 3.50, Sander Sagosen 3.65…)
  • Najbolji strijelac reprezentacije (Feran Sole najbolji strijelac Španije – 5.25, Timo Kastening najbolji strijelac Njemačke – 3.75…)
  • Reprezentacija osvaja medalju (Španija 1.85, Mađarska 2.20, Norveška 2.50, Njemačka 2.75…)

Posjetite MeridianBet i pronađite kompletnu ponudu za Evropsko prvenstvo i uživajte u najboljem evropskom rukometu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime