TIKET DANA: Premijerligaški dan za premijerni dobitak

Pred nama su danas utakmice 11. kola Premijer lige Engleske za koje Meridianbet kladionica nudi najveće kvote na planeti.

Meridianov tiket dana:

Njukasl – Arsenal GG
kvota: 2.07

Zaista, okršaj Njukasla i Arsenala je derbi 11. kola Premijer lige Engleske te s obzirom da se radi o dvije veoma efikasne ekipe koje su do sada zajedno postigle 49 golova u šampionatu, ne bi čudilo ni da na današnjem susretu vidimo bar po jedan pogodak na obje strane.

Brentford – Vest Hem 1
kvota: 2.04

Brentford se pred današnju utakmicu na svom terenu nalazi u nizu od dva uzastopna trijumfa, dok je njihov protivnik u suprotnom, odnosno “Čekićari” imaju dva uzastopna poraza dok za pobjedu ne znaju od 30. septembra. Shodno tome, domaći će sigurno pred svojom publikom dati sve od sebe da iskoriste momenat u kom se nalaze te da zgrabe nova tri boda.

Ukupna kvota: 4.63

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benzinske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbonа.

Postavi odgovor